DIE AMBILED PRO ACTION RUNS UNTIL 20 Januar

Sfeerverlichting

Verlichting en sfeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sfeerverlichting in huis is dan ook van essentieel belang voor het aanbrengen van warmte en persoonlijkheid. Lampen worden namelijk al jaren niet meer enkel toegepast voor het verlichten van ruimtes, maar veel meer voor decoratieve doeleinden. Spelen met sfeerverlichting zorgt voor schakeringen in je interieur en kan jouw huis naar een hoger niveau tillen. Ons ruime assortiment aan kwalitatieve producten stelt jou in staat jouw interieur om te toveren tot een unieke weerspiegeling van je persoonlijkheid. Door te kiezen voor gekleurde lampen ben je altijd verzekerd van de juiste verlichting voor ieder moment in huis. Interesse? Bekijk dan ons volledige aanbod in onze webshop.

Sfeerlicht huis toepassingen

Zonder sfeerlicht in huis kan het al snel koel en onpersoonlijk aanvoelen. Wanneer correct toegepast tovert sfeerlicht jouw huis om tot een gezellige en comfortabele plek. De plaatsing en kleur van je sfeerlicht in huis kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Zo raden wij aan vloerlampen nooit direct tegen de muur aan te zetten. Een sfeervolle vloerlamp zorgt namelijk voor een warm gevoel wanneer de gloed verdeeld wordt over de ruimte. Wanneer deze dicht bij een muur geplaatst wordt komt er een fel vlak licht op de muur. Wanneer er afstand  gehanteerd wordt veranderd dit felle vlak in een breed zacht lichtvlak. Dit zorgt meteen voor een stuk meer gezelligheid. Daarnaast zijn niet alle kleuren licht even toepasbaar voor elk interieur. De sfeerverlichting in ons assortiment is in te stellen in diverse kleuren, waardoor er altijd sfeerlicht in huis is dat past bij jouw interieur. Sfeerverlichting in de woonkamer en sfeerverlichting in de slaapkamer hebben extra aandacht nodig. Dit zijn namelijk de twee ruimtes waar de meeste mensen veruit de meeste tijd spenderen.

Ambileds


Sfeerverlichting woonkamer

De woonkamer is een kamer waar ontzettend veel tijd gespendeerd wordt. Het is daarom erg belangrijk ook deze ruimte van correcte sfeervolle verlichting te voorzien. Sfeerlicht in de woonkamer zou de functionele verlichting moeten complementeren. De functionele verlichting zorgt ervoor dat alles wat voor praktische redenen verlicht moet zijn dat ook daadwerkelijk is. Wanneer deze geplaatst is zullen er vanzelf donkere gaten ontstaan in de ruimte. Deze plekken zijn de perfecte uitvalsbasis voor sfeerverlichting.

Sfeerverlichting slaapkamer

Naast dat er veel tijd in de slaapkamer doorgebracht wordt is dit ook de ruimte waar je tot rust komt. Sfeerlicht in de slaapkamer kan hieraan bijdragen. Door namelijk zachte sfeerverlichting te gebruiken oogt de kamer rustiger. Hierdoor kun je sneller tot rust komen. Daarnaast kan de sfeerverlichting voor in de slaapkamer van Ambileds in diverse kleuren worden ingesteld. Door gebruik te maken van warme tinten wordt het lichaam snel moe. Hierdoor garandeer je een goede nachtrust!

Sfeerverlichting van Ambileds

De sfeerverlichting van Ambileds laat  jouw interieur warm en gezellig ogen. Ons assortiment bestaat enkel uit hoogwaardige producten van kwalitatieve materialen. Elk armatuur bevat duurzame LED’s die bijdragen aan lagere energiekosten en lang meegaan. Daarnaast zijn al onze lampen ontworpen in een strak en modern Scandinavisch design, waardoor ze in elk interieur passen. Op alle producten zit een lange levensduur en 3 jaar garantie. Daarnaast is het mogelijk achteraf te betalen via Klarna en kan retourneren binnen 14 dagen na bezorging! Vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Schließen (Esc)

Popup

Verwenden Sie dieses Popup- zum Einbetten eines Anmeldeformulars für die Mailingliste. Alternativ können Sie es als einfachen Aufruf zur Aktion mit einem Link zu einem Produkt oder einer Seite verwenden.

Altersüberprüfung

Wenn Sie auf Enter klicken, überprüfen Sie, ob Sie alt genug sind, um Alkohol zu konsumieren.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen