DIE AMBILED PRO ACTION RUNS UNTIL 20 Januar

Kleuren lamp

Verdient jouw woning een échte eyecatcher? Kies dan voor een kleuren lamp van Ambileds! Deze unieke lampen geven jouw interieur een luxe uitstraling waar menigeen verzekerd jaloers op zal worden. Deze LED lampen zijn voorzien van een strak en modern Scandinavisch design. De verborgen LEDS garanderen een egale verdeling van het licht, waardoor het uit het niets lijkt te komen. Daarnaast is een kleuren lamp in te stellen in ontelbare verschillende tinten. Ook zijn er diverse geprogrammeerde standen mogelijk die de kleuren schakeren op diverse manieren. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunnen deze standen gemakkelijk geselecteerd worden. Ook kan de kleuren lamp gedimd worden of aan een timer verbonden worden. Interesse? Bekijk dan ons volledige aanbod in onze webshop.

kleurenlamp kopen

Soorten gekleurde lamp

Ambileds heeft een breed assortiment aan kleuren lampen. Zo is een gekleurde lamp beschikbaar als vloerlamp, tafellamp, muurlamp en plafondlamp. Alle lampen zijn voorzien van duurzame LED lampen welke lang meegaan en weinig stroom verbruiken. Daarnaast is het door het gebruik van deze zogenaamde LED lampen mogelijk de gekleurde lamp in ontelbare kleuren in te stellen. Alle verschillende soorten gekleurde lampen worden geleverd met duidelijke instructies. Hiermee zijn ze allemaal eenvoudig binnen slechts 15 minuten te installeren. De Ambileds luxio plafondlamp beschikt daarnaast over een ingebouwde speaker, waardoor het een unieke ervaring met licht én geluid biedt. Deze gekleurde lamp is daarnaast te besturen met stembediening van zowel Amazon Alexa en Google Home. De speaker is te bedienen met bluetooth.

Hoe werkt een kleuren lamp

De kleur van LED lampen heeft te maken met de hoeveel energie die vrijkomt in elke LED bron. Elke LED lamp kan namelijk een andere hoeveelheid energie ontvangen, welke invloed hebben op de kleur. Zo is rood licht laag aan energie, terwijl blauw licht veel energie heeft. De losse LED bronnen kunnen enkel kleuren produceren en geen volledig wit licht. Wanneer je dus wit licht ziet is dit eigenlijk een combinatie van rode, groene en blauwe LED’s die tegelijk branden. Ook is het mogelijk dat er een blauwe LED bron brandt met een fosforcoating. Dit zorgt ervoor dat het blauwe licht witter oogt.

Toepassing gekleurde lamp

Het gebruik van een gekleurde lamp kan in vele gevallen gewenst zijn. Zo is een LED gekleurde lamp ontzettend energiezuinig. Veel mensen kiezen dan ook voor deze lichtbron wanneer ze hun woning gaan verduurzamen. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat je lampen langer meegaan, het heeft ook een positieve invloed op je stroomrekening. En wie zegt daar nou nee tegen? Daarnaast is een gekleurde lamp uitermate geschikt als sfeerverlichting. Dit is mogelijk door de meer dan 16 miljoen verschillende kleuren die de lamp kan uitstralen. Hierdoor verzeker je altijd passende verlichting bij elke situatie. Doordat de lampen tevens gemakkelijk gedimd kunnen worden kunnen ze zelfs gebruikt worden wanneer normale lampen te fel zijn.

Kleuren lamp kopen bij Ambileds

Wanneer je kiest voor een kleuren lamp kopen bij Ambileds kies je voor een ervaren partij op het gebied van verlichting. Onze ervaren professionals staan klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte verlichting voor jouw interieur. Neem gerust vrijblijvend contact op. Al onze producten worden standaard geleverd met 3 jaar garantie. Tevens worden ze gratis verzonden in zowel Nederland als België. Is de kleuren lamp toch niet naar wens? Vervelend! Gelukkig zijn al onze lampen 14 dagen na aankomst vrijblijvend te retourneren. Ambileds maakt het daarnaast mogelijk al onze producten na ontvangst te betalen door gebruik te maken van Klarna. Interesse in meerdere producten? Dan bieden wij 20% korting aan.

Schließen (Esc)

Popup

Verwenden Sie dieses Popup- zum Einbetten eines Anmeldeformulars für die Mailingliste. Alternativ können Sie es als einfachen Aufruf zur Aktion mit einem Link zu einem Produkt oder einer Seite verwenden.

Altersüberprüfung

Wenn Sie auf Enter klicken, überprüfen Sie, ob Sie alt genug sind, um Alkohol zu konsumieren.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen