DIE AMBILED PRO ACTION RUNS UNTIL 20 Januar

Gekleurde lampen met een strak en modern design

Wil jij jouw woning een unieke en luxe uitstraling geven? Dan zit je met de gekleurde lampen van Ambileds altijd goed. Onze strakke en moderne lampen hebben een Scandinavisch design en passen altijd binnen ieder interieur! In deze blog vertellen we je alles over het gebruik van de Ambileds lampen en over de soorten die wij aanbieden. Ben je nu al benieuwd geworden naar het aanbod? Bekijk dan de gehele collectie in onze webshop.

Scandinavisch design

De lampen van Ambileds bestaan uit een tijdloos Scandinavisch design. Hierdoor zijn de lampen van Ambileds geschikt voor elk interieur. Door de minimalistische uitstraling wordt een luxe en unieke ambiance gecreëerd. Het is mogelijk om uit meer dan 16 miljoen kleuren te kiezen, zodat er altijd een kleur kan worden gekozen die past bij de gelegenheid. Alle lampen van Ambileds kunnen eenvoudig worden bestuurd met de bijgeleverde afstandsbediening. In onze blog over het combineren van Ambileds producten lees je hier meer over.

Verschillende soorten Ambileds

Bij Ambileds bieden wij een uitgebreide collectie van verschillende soorten LED lampen aan. Al onze lampen zijn dé ultieme sfeerverlichting voor ieder interieur. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de Ambiled Walled. Deze unieke lamp kan aan de muur worden bevestigd. Dit is ideaal om bijvoorbeeld extra sfeer aan te brengen in de slaapkamer. Als je op zoek bent naar een staande lamp zit je met de Ambiled Pro of Ambiled Pro Globe goed. De Ambiring is uitermate geschikt als je op zoek bent naar een lichtgevende ring om de kamer beter te verlichten. De Luxio plafondlamp tovert iedere ruimte om tot een sterrenhemel en beschikt tevens over een ingebouwde speaker. De verschillende kleuren in combinatie met het geluid maakt deze lamp uniek.

Daarnaast biedt Ambileds de Ambiled Sunda en Ambiled Sunda Pro aan. Deze lampen zijn geïnspireerd op de Scandinavische zonsondergang, waardoor je de zomerse sfeer in huis haalt. De Ambiled Sunda is dé nieuwe generatie huisverlichting. Een leuk detail is dat de bovenkant van de lamp tot 90 graden naar voren of achter kan worden gedraaid. Met de Ambiled Sunda creëer je een innoverende en unieke lichtervaring.

Amileds

De gekleurde lampen van Ambileds passen perfect binnen elk interieur. Tover jouw interieur om tot een unieke lichtervaring met Ambileds. De lampen zijn voorzien van LED licht. Doordat de LED lampen verborgen zitten wordt het licht egaal verdeeld en heb je geen last van hinderlijke inkijk. Dit maakt de lampen van Ambileds geschikt voor iedere ruimte. Een groot voordeel van de Ambileds producten is dat ze stuk voor stuk eenvoudig te installeren zijn. Zo kun je binnen slechts vijf minuten uw kamer geheel naar wens verlichten. De producten van Ambileds zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij standaard drie jaar garantie op alle producten. Bij Ambileds vind je gekleurde lampen met een strak en modern design die perfect passen binnen ieder interieur!

Älterer Post
Neuerer Post
Schließen (Esc)

Popup

Verwenden Sie dieses Popup- zum Einbetten eines Anmeldeformulars für die Mailingliste. Alternativ können Sie es als einfachen Aufruf zur Aktion mit einem Link zu einem Produkt oder einer Seite verwenden.

Altersüberprüfung

Wenn Sie auf Enter klicken, überprüfen Sie, ob Sie alt genug sind, um Alkohol zu konsumieren.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen