DIE AMBILED PRO ACTION RUNS UNTIL 20 Januar

Combineren van de Ambileds producten

Bij Ambileds vind je allerlei lampen die extra sfeer brengen binnen jouw interieur. De Ambiled Pro, Ambiled Walled, Ambiled Pro Globe en Ambiring kunnen allemaal eenvoudig met één afstandsbediening worden bestuurd. Dit is wel zo handig, toch? In deze blog vertellen we je meer over het gebruik van gekleurde lampen binnen het interieur en over de werking van LED lampen.

Gekleurde lamp

Een gekleurde lamp van Ambileds geeft jouw interieur een luxe en unieke uitstraling. Je kunt de lamp plaatsen in de woonkamer, slaapkamer, of iedere andere ruimte naar wens. Door middel van de verschillende kleuren zorg je voor diverse sferen binnen de ruimtes. Zo zorgt de kleur rood bijvoorbeeld voor een intieme, warme en energieke sfeer. De kleur groen daarentegen zorgt voor een ontspannende en natuurlijke sfeer. Ga jij liever voor een gevoel van verbondenheid en kalmte? Dan is roze de perfecte kleur! Door gekleurde lampen in je interieur te gebruiken kun je voor elke gelegenheid een bijpassende kleur kiezen. Dit kan in allerlei verschillende situaties van pas komen.

Sfeerverlichting

Als je een licht interieur hebt, is het leuk om te spelen met de verlichting. Maar ook in een donker interieur kun je prima verschillende soorten verlichting kwijt. Het woord zegt het eigenlijk al, met sfeerverlichting kun je extra sfeer creëren bij jou thuis. Je kan ervoor kiezen om dicht bij de huidige stijl van je interieur te blijven, maar je kan ook juist helemaal de andere kant op gaan met verlichting in andere kleuren en stijlen. Een lamp die verschillende kleuren kan geven biedt eindeloos veel mogelijkheden om te combineren. Zo kun je altijd een kleur naar wens kiezen.

Hoe werken LED lampen?

De lampen van Ambileds bestaan allemaal uit LED lampen. LED is een afkorting voor de Engelse woorden ‘Light Emitting Diode’. Het grote voordeel van een LED lamp is dat er veel licht wordt uitgestraald, maar dat dit gebeurt door slechts een kleine hoeveelheid stroom. Er wordt bijna geen warmte geproduceerd, waardoor er geen onnodig energieverlies plaatsvindt. Dit maakt de lampen duurzaam, efficiënt en energiezuinig. De LED lamp bestaat uit de LED zelf die het licht produceert en uit een chip. Bij iedere LED lamp worden koelribben gebruikt zodat de kleine hoeveelheid warmte die wordt geproduceerd meteen kan worden afgeleid. Daarnaast wordt er een driver gebruikt om de spanning om te zetten.

De lampen van Ambileds beschikken over een modern en strak Scandinavisch design dat past binnen ieder interieur. De lampen kunnen met één afstandsbediening worden bediend. Hierdoor creëer je in een handomdraai een gezellige en luxe sfeer bij jou thuis voor iedere gelegenheid aan de hand van maar liefst 16 miljoen kleuren. Ga voor het gemak van de gekleurde lampen van Ambileds!

Älterer Post
Neuerer Post
Schließen (Esc)

Popup

Verwenden Sie dieses Popup- zum Einbetten eines Anmeldeformulars für die Mailingliste. Alternativ können Sie es als einfachen Aufruf zur Aktion mit einem Link zu einem Produkt oder einer Seite verwenden.

Altersüberprüfung

Wenn Sie auf Enter klicken, überprüfen Sie, ob Sie alt genug sind, um Alkohol zu konsumieren.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen