DIE AMBILED PRO ACTION RUNS UNTIL 20 Januar

Ambileds in verschillende ruimtes

De gekleurde lampen van Ambileds geven nét dat beetje extra sfeer aan ieder interieur. De producten van Ambileds zijn geschikt voor iedere ruimte. In deze blog vertellen we meer over de toepassing van de Ambileds producten in verschillende ruimtes binnenshuis.

Woonkamer

Als je sfeer wilt creëren in de woonkamer is de Ambiled Pro (Globe) of Ambiled Walled het meest geschikt. De Ambiled Pro (Globe) is een staande lamp die op iedere gewenste plek kan worden neergezet. De Ambiled Walled kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Beide producten zijn voorzien van een strak en modern Scandinavisch design, waardoor het perfect past binnen ieder interieur. De leds zitten verborgen, waardoor het licht egaal wordt verdeeld zonder hinderlijke inkijk. De lampen zijn te bedienen met een afstandsbediening, die wordt meegeleverd met je bestelling.

Keuken

Wil je genieten van de zonsondergang terwijl je staat te koken? Of zit je gezellig een hapje te eten in de keuken met vrienden? De Ambiled Sunda (Pro) bootst de prachtige Scandinavische zonsondergang na. De Ambiled Sunda (Pro) zorgt voor een unieke lichtervaring in huis. De bovenkant van de lamp kan 90 graden naar voren of achteren worden gedraaid, zodat je de gewenste sfeer zelf kunt instellen. Waan jezelf in het mooie Scandinavië met de Ambiled Sunda (Pro).

Slaapkamer

Extra sfeer, passie en intimiteit in de slaapkamer kun je het beste creëren met de Luxio plafondlamp. Waarom deze lamp het meest geschikt is als sfeerverlichting in de slaapkamer? Dat komt door de ingebouwde Bluetooth-speaker, waarmee je zowel de verlichting als de muziek naar wens kunt beïnvloeden. Ook de Luxio plafondlamp is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, waardoor je gewoon vanuit bed de lamp kunt bedienen. Daarnaast is de Ambiring van Ambileds geschikt voor iedereen die graag extra licht wilt op de slaapkamer. Het minimalistische design van de Ambiring zorgt ervoor dat het weinig plaats in beslag neemt, maar dat er toch een optimale lichtervaring wordt gecreëerd.

Gekleurde lampen van Ambileds

De gekleurde lampen van Ambileds hebben maar liefst 16 miljoen kleuren, waarmee meer dan 350 verschillende kleureffecten kunnen worden gemaakt. Hierdoor kun je het interieur altijd voorzien van sfeerverlichting die past bij de gelegenheid. Wist je dat verschillende kleuren een bepaalde invloed hebben op de mens? Lees onze blog over de invloed van licht op mensen voor meer informatie. Als je benieuwd bent geworden naar de collectie van Ambileds, kun je de webshop bezoeken. We bieden standaard 3 jaar garantie op al onze producten. Is het product toch niet helemaal wat je ervan hebt verwacht? Dan kun je het product binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Älterer Post
Neuerer Post
Schließen (Esc)

Popup

Verwenden Sie dieses Popup- zum Einbetten eines Anmeldeformulars für die Mailingliste. Alternativ können Sie es als einfachen Aufruf zur Aktion mit einem Link zu einem Produkt oder einer Seite verwenden.

Altersüberprüfung

Wenn Sie auf Enter klicken, überprüfen Sie, ob Sie alt genug sind, um Alkohol zu konsumieren.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen